ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πρόεδρος Κροατίας: Στη Σύνοδο Κορυφής Του ΝΑΤΟ, Θα Ασκήσω Βέτο Στην Ένταξη Σουηδίας, Φινλανδίας

 Ο Μιλάνοβιτς απειλεί να ασκήσει βέτο στην ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Ο πρόεδρος της Κροατίας Μιλάνοβιτς δεσμεύεται να ασκήσει βέτο στην ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, 3 Μαΐου – RIA Novosti. Ο Κροάτης πρόεδρος Ζόραν Μιλάνοβιτς, μιλώντας σε ενημέρωση, απείλησε να ασκήσει βέτο στην ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.
Είχε ήδη κάνει παρόμοια δήλωση την περασμένη εβδομάδα, χαρακτηρίζοντας την προοπτική ένταξης της Στοκχόλμης και του Ελσίνκι στη συμμαχία «επικίνδυνη κραιπάλη».
“Ποιος λέει ότι είμαι Ρώσος πράκτορας; Δεν έχω καμία σχέση με τη Ρωσία . Όταν ο επικεφαλής της Gazprom ήρθε στο Ζάγκρεμπ, δεν πήρε τίποτα από εμένα. Δεν φοβάμαι ούτε Ρώσους ούτε Ουκρανούς, μπορώ εύκολα να αντιμετωπίσω τις απειλές», είπε αυτή τη φορά ο Πρόεδρος της Κροατίας .
Οι δημοσιογράφοι έθεσαν ξανά το θέμα της ένταξης της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

“Αυτό το απροσδόκητο ερώτημα προέκυψε σαν βροχή την άνοιξη, κανείς δεν περίμενε <…> Στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, θα ασκήσω βέτο στην πρόσκληση εάν είναι σε αυτό το επίπεδο”, είπε ο Μιλάνοβιτς.

Ο Milanović ζήτησε για άλλη μια φορά αλλαγή των εκλογικών νόμων της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης υπέρ των Κροατών της Βοσνίας και ζήτησε από το Κροατικό Κοινοβούλιο να μην επικυρώσει την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας , έως ότου επιλυθούν τα προβλήματα στα Βαλκάνια.
Νωρίτερα, μίλησε για άλλα άλυτα ζητήματα στην περιοχή: τη μη ένταξη της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας στη ζώνη Σένγκεν, την αναβολή των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Αλβανίας και της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ , τη μη αναγνώριση των αυτοαποκαλούμενων Κοσσυφοπέδιο . Με χαρακτηριστικό τρόπο, ο Κροάτης πρόεδρος σημείωσε ότι δεν ζήτησε από τη Φινλανδία και τη Σουηδία να «μετονομαστούν σε ΙΚΕΑ», αλλά κάλεσε τους Αμερικανούς να λύσουν τα προβλήματα που αναφέρονται.

……………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια