ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ Azovstal. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.730 ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ !!

 

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Azov ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ … ΣΙΓΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ” ΤΗΣ … “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”

ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΝ-ΔΙΑ … ή ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΞΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ !!! ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ … ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΛΠ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ !!! ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ;;;

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΖΟΦΙΤΕΣ “ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ” ΤΟ Azovstal ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ !!!

……………

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΑΖΟΦ: “κλείστε τους να μην πετάει ούτε μύγα” ΣΤΟ ΑΖΟΦΣΤΑΛ !!

……………

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την παράδοση 771 (ακόμα) μαχητών από το Azovstal σε μια μέρα

ΜΟΣΧΑ, 19 Μαΐου – RIA Novosti. Ο αριθμός των Ουκρανών μαχητών που κατέθεσαν τα όπλα τους στο εργοστάσιο της Mariupol Azovstal έχει ξεπεράσει τους 1.700, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Igor Konashenkov.
“Τις τελευταίες 24 ώρες <…> 771 μαχητές της εθνικιστικής μονάδας του Αζόφ παραδόθηκαν. Από τις 16 Μαΐου, συνολικά 1.730 μαχητές έχουν παραδοθεί, συμπεριλαμβανομένων 80 τραυματιών”, είπε.
Σύμφωνα με τον στρατηγό, όλοι όσοι χρειάζονται νοσηλεία λαμβάνουν βοήθεια στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ – στα νοσοκομεία του Νοβοαζόφσκ και του Ντόνετσκ .
Οι ρωσικές δυνάμεις και οι δυνάμεις του DNR περικύκλωσαν τη Μαριούπολη στις 7 Μαρτίου και την απελευθέρωσαν πλήρως στις 21 Απριλίου. Αλλά περισσότεροι από δύο χιλιάδες στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και μαχητές του εθνικού τάγματος Azov παρέμειναν στο Azovstal ( διερευνώνται ποινικές υποθέσεις εναντίον ορισμένων από αυτούς στη Ρωσία ). Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε ακατάλληλη την εισβολή στο εργοστάσιο και διέταξε να αποκλειστεί πλήρως η βιομηχανική ζώνη.
Στις 16 Μαΐου, οι αγωνιστές άρχισαν να παραδίδονται. Όλοι τους θα ανακριθούν από Ρώσους ανακριτές για να τους αναγνωρίσουν και να ελέγξουν αν εμπλέκονται σε εγκλήματα κατά αμάχων.
Από τις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία διεξάγει ειδική επιχείρηση για την αποναζοποίηση και την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας . Όπως τόνισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν , στόχος του είναι να «προστατεύσει τους ανθρώπους που έχουν υποστεί εκφοβισμό και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια». Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, τα ρωσικά στρατιωτικά χτυπήματα μόνο σε στρατιωτικές υποδομές και ουκρανικά στρατεύματα, τίποτα δεν απειλεί τον άμαχο πληθυσμό. Ο κύριος στόχος της επιχείρησης στο τμήμα ονομάστηκε η απελευθέρωση του Ντονμπάς .

……………………….

……………………….

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ !! ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ …

………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………….

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια